Portfolio

Certified Professional Program( strategisch loopbaan management)  van de Open Universiteit afgesloten. 
Erkenning van een eerste CREBO opleiding proces operator A voor Techniek-mbo, een rijkserkende Mbo instelling binnen het netwerk van Onderwijs Coöperatie Nederland waarin Groei in Werk participeert.

Deelname aan het Certified Professional Program van de Open Universiteit met als leidraad strategisch loopbaanbeleid.

Groei in Werk is medeoprichter, investeerder en (bestuurs)lid van Onderwijs Cooperatie Nederland. Dit vanuit de overtuiging dat onderwijs en (loopbaan)ontwikkeling essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van mensen en de maatschappij. Het onderwijslabel van deze cooperatie, Techniek-mbo.works is volop in ontwikkeling en richt zich op de bedrijvenmarkt, althans voor dit moment. 
Een cooperatie omdat dat recht doet aan een moderne organisatievorm die heel erg past bij deze tijd: de netwerkgedachte, iets voor elkaar krijgen met een aantal professionals op gelijkwaardig niveau, kwalitatief goede produkten. 

Het certificaat "certified trainer" voor het TMA instrument, Talenten Motivatie Analyse, behaald. Dit is een instrument wat op individueel niveau of op teamniveau kan worden ingezet om talenten en drijfveren naar boven te halen. Uitgangspunt daarbij is om je talenten in te zetten en te ontwikkelen.

Toetreding tot NOLOC kwaliteitskring Tilburg. Elke 6 weken vindt er een thematische bijeenkomst plaats die afwisselend door de aangesloten leden wordt voorbereid en verzorgd.

Door toenemende flexibilisering van de werkactiviteiten zoekt Groei in Werk aansluiting bij het Coachhuis. Dat betekent dat op een groot aantal locaties in allerlei steden gebruik gemaakt kan worden van coachings- en trainingsruimtes. Hierdoor wordt het mogelijk loopbaantrajecten dichtbij de klant te organiseren.  

2011 beroepsregistratie bij NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals 

In de jaren tot 2011 richt Groei in Werk zich met name op werving & selectie trajecten, reïntegratie, loopbaancoaching en outplacement. Onder haar klanten bevinden zich onder meer: Driekant, EkoPlaza. Elivagar, KICI, Le Château de Méridon, (toen nog) Shakies, Utz Certified, Vrije School Tiliander, Agro Bio Connection, Arta - Lievegoedgroep, Het Beyschrift, BD-Totaal, Bo Weevil, De Hondspol, De Hoogekamp, Dille & Camille, Diverse Vrije Scholen, de Eenhoorn, Eosta, Landgoed Ulvenhart, Louis Bolk Instituut, Midgard ( Raphael Stichting), Made By, NCRosmalen, Orion Camphill, Zonnehuizen en Zonnelicht.

 

 

Groei in Werk -